Mentors Vision

Att vara det självklara valet som partner och systemintegratör inom företagskommunikation med fyra vinnare. Kunden och kundens kund samt Mentor Tele och företagets anställda.

Vår affärside är "Bra kommunikation till rätt pris"

Mentor Tele levererar, förmedlar och integrerar kundanpassade helhetslösningar inom företagskommunikation. Vi riktar oss främst till företag med kvalificerade krav på effektiv kommunikation och som delar vår uppfattning om att affärsmässighet grundas i hög kvalitet och kompetens.

Genom våra kommunikationslösningar hjälper vi kunden att fokusera på sin kärnverksamhet till förmån för ökad service, kostnadsbesparingar och stärkt konkurrenskraft.

Vi är en professionell arbetsgivare med individens unikitet och utveckling i fokus. En plats där människor utvecklas till fördel för våra kunder.

Vår strategi har sedan starten 1971

Att uthålligt arbeta med lösningar som ger kunder affärsmässiga fördelar i sin kommunikation. Vi arbetar därför med beprövade system från stora, stabila leverantörer. Vår organisation ska ha hög kompetens när det gäller installation, service och underhåll och våra säljare ska ha stor kunskap om kunders arbetsförhållanden och behov. Vår målgrupp på marknaden är företag med kvalificerade krav på effektivitet i kommunikation med omvärlden.